+                                                                                                                                        
     


Engelenbeschermkring

Een beschermkring is speciaal bedoeld voor mensen (en dieren) die steun kunnen gebruiken bij operaties, bang zijn dat ze niet wakker worden uit de narcose of terminaal ziek zijn en angst hebben voor de overgang.

Het is ook bestemd voor faalangst, wanneer je binnenkort examen doet of wanneer je een belangrijk sollicitatiegesprek voor de boeg hebt. 

Het zal als effect hebben dat je je kunt ontspannen en voelt dat je je niet meer druk hoeft te maken. 

Het kan je helpen wanneer je vliegangst hebt of moeite ondervindt met het vergeven van bepaalde personen in je leven of wanneer je depressief bent en sommige feestdagen of verjaardagen moeilijk vindt om door te komen.

Misschien heb je helderheid nodig aangaande vraagstukken omdat je tegen onoplosbare problemen aanloopt, er is altijd wel een situatie in ons leven die we met hulp van de engelen beter kunnen doorstaan.

Je kunt de Aartsengelen Beschermkring ook cadeau doen aan iemand anders, want ik zal deze opbouwen rond de persoon waarvoor de aanvraag wordt gedaan. 

Deze persoon hoeft niet te geloven in engelen, maar dient wel te worden ingelicht dat hij of zij steun van de aartsengelen mag verwachten, zodat het geschenk uit vrije wil kan worden geaccepteerd en zich eraan overgeeft.

Ik roep afhankelijk van waarbij je geholpen wilt worden de desbetreffende aartsengelen aan die je zullen bijstaan.

De bij de engelenkring betrokken aartsengelen zijn onder andere:

* Aartsengel Metatron 

voor hulp om het levensplan tot vervulling te brengen.


* Aartsengel Michaël 

voor bescherming van de persoon (of dier), waarvan de foto in het midden van de kring ligt.


* Aartsengel Rafaël 

voor genezing, verbetering en versterking van het lichaam en de geest.


* Aartsengel Uriël 

voor het verkrijgen van helderheid in een situatie, bijvoorbeeld bij een schijnbaar onoplosbaar probleem of na een trauma of verwarring 


* Aartsengel Jophiël 

voor het ombuigen van negativiteit naar positiviteit,  zodat de schoonheid van het leven weer zichtbaar wordt.


* Aartsengel Jeremiël 

voor het begrijpen en accepteren van een moeilijk te aanvaarden situatie en voor het verkrijgen van innerlijke wijsheid.


* Aartsengel Chamuël 

voor hulp bij onvoorwaardelijk liefhebben, vergeving en voor het voelen van liefdevolle nabijheid en het ervaren van toegenegenheid.


* Aartsengel Zadkiël 

voor transformatie en verandering van de situatie ten goede.

* Aartsengel Sandalphon 

voor het in vervulling brengen van wensen.


Van elke aartsengel gebruik ik hun specifieke kwaliteiten om zich voor jou of de persoon in kwestie in te zetten en hulp te bieden.

Wanneer je interesse hebt stuur me dan als belangrijkste gegevens jou voor- en achternaam, geboortedatum en woonplaats toe, eventueel met een kopie foto (maar hoeft niet per se), die ik gebruik om daaromheen de symbolen van verschillende aartsengelen in een kring neer te leggen. 

Ook graag vermelden waarbij je steun wilt ontvangen, op welke dag en tijdstip (bijvoorbeeld een kwartier voor aanvang operatie of examen). 

Bij een dier heb ik alleen de roepnaam en een kopie foto nodig.

Nadat de kring op een bepaalde datum en tijdstip is opgezet werken de positieve energieën van de aartsengelen nog na in de toekomst.Prijs €20,00 (incl.21 % btw)