+                                                                                                                                        
     

Lieve Bezoekers,


Mijn naam is Paula geboren in Arnhem en nu 15 jaar woonde in Friesland met mijn partner en onze 2 hondjes Tessa & Sofie en onze kat Poekie.

Doordat ik een unieke lijn heb met mijn Engelen en Gidsen heb ik een unieke verbinding.
Sinds het overlijden van mijn  allerliefste oma in 1986 mag ik met mijn gave's mensen helpen en mijn allerliefste oma staat mij met raad en daad bij, evenals onze AartsEngelen.

Al sinds mijn kindertijd mag ik visioenen zien, die ik toen helemaal nog niet begreep maar naarmate de jaren verstreken werden deze visioenen mij steeds duidelijker.

Samen met mijn visioenen mag ik invoelen en weten om zo mijn medemens (U) te kunnen helpen of ondersteunen. 

Af en toe als het nodig is mag ik ook een boodschap van een overleden dierbare doorgeven, die u dan ook zeker van mij zou krijgen.

Tijdens het telefonisch consult of een persoonlijk consult zal er meteen een Engelenhealing plaatsvinden, omdat het bij mij vanzelf gaat stromen.

Op uw verzoek leg ik de Engelenkaarten of anderen decks die mij op dat moment ingegeven worden.

Alle antwoorden zitten in uzelf maar ik mag er voor u zijn om u een stukje inzicht mee te geven.

Psychic Reiki gaat je helpen om je natuurlijke zintuigen en talenten te ontwikkelen. 

Als medium ben ik in een bevoorrechte positie omdat ik heel veel van je aan kan voelen. 

Healingen: die geven jou rust en kracht in jouw proces van heel worden. Deze worden gegeven op afstand of in de praktijk.

Symboliek: door middel van symbolieken bijvoorbeeld een steen die dierbaar voor jou persoonlijk is leer je de kracht te kennen van wat die steen precies wat het voor jouw betekend en waarom. 

Magnified healing: deze bijzonder vorm van healen volgens Quan Yin, waarbij je jezelf weer krachtige en heel zult voelen. Dit kan in de praktijk en op afstand.

Akasha kronieken: de is in je dna door je karmische levens zijn er oude overtuigingen opgeslagen deze inwijding kan er voor zorgen dat deze oude overtuigingen los gelaten kunnen worden.

Regressie: door middel van een lichte vorm van hypnose wordt u terug gebracht naar vorige levens om u op weg te helpen om de steeds terugkerende stukken in uw huidige leven op te kunnen lossen uit het verleden om zo meer rust en inzichten te krijgen in het nu.

Ik heb een luisterend oor ook voor mensen met chronische ziekte MS (Multiple Sclerose). 

Door mijn chronische ziekte MS (Multiple Sclerose) heb ik de afgelopen 19 jaar het tegen te vechten en het weten om te zetten in positiviteit en kracht en acceptatie. 

Ik geef ook lezingen met de titel  anders omgaan met chronisch ziek zijn 

Graag ben ik er voor jou om je te begeleiden in je eigen proces met een chronische ziekte en of aandoening. 

Ik weet als geen ander hoe zwaar het voor jou zelf en je omgeving kan zijn...Wees welkom... 


Ik wenst u veel liefde, licht en kracht toe.Voor informatie kunt u mij benaderen via het contactformulier of u kunt ook een mail sturen naar info@in-and-outs-with-innerflame.nl


CAT geregistreerd therapeut

 

17772