In-and-Outs-with-Innerflame
samen onderweg met onze Engelen   

UNIEKE MAGISCHE ENGELENKAARSEN

Iedere maand zet ik een Unieke Engelenkaars in het zonnetje, dit betekend niet dat de andere Unieke Engelenkaarsen in anderen kleuren niet besteld kunnen worden.

Voor iedere dag van de week is eer een specifieke kleur die daarvoor bestemd is.

Zondag: de Goud / Geel is de kleur van de kaars

Maandag: Zilveren is de kleur van de kaars

Dinsdag: Rood is de kleur van de kaars

Woensdag: Oranje is de kleur van de kaars

Donderdag: Blauw is de kleur van de kaars

Vrijdag: Groen is de kleur van de kaars

Zaterdag: Zwart is de kleur van de kaars

Ik heb ook de kaarsen in de kleur Roze en de kleur Bruin en de kleur Paars

Iedere kleur staat voor een bepaalde  werking wat de kaars uniek maakt, voor vragen kunt u het contactformulier invullen.Unieke Blauwe Magische Engelenkaars voor de maand September


De September maand staat voor vrede, trouw, vriendschappen, juridische zaken, innerlijke rust, genezing, lichamelijke bescherming.

Voor deze September-maand heb ik speciaal voor u een Magische Engelenkaars in de kleur blauw en op uw unieke persoonlijkheid gemaakt om uw specifieke energie te ondersteunen en te verhogen.

Deze Magische Engelenkaars ondersteunt trouw, vriendschappen, juridische zaken, innerlijke rust, genezing, lichamelijke bescherming, zodat u met deze unieke persoonlijke Magische Engelenkaars in deze maand  je kansen vergroot  om meer innerlijke rust te ervaren zodat u ook meer vrede in u zelf kunt vinden. Zodra de rust komt zult u ook lichamelijk gezien een succes kunnen behalen met meer energie en nieuwe vriendschappen die op uw pad mogen komen.

Deze Magische Engelenkaars is uniek, ook op uw unieke energie samengesteld en door mij persoonlijk behandeld met magische rituelen. Telkens wanneer u de Magische Engelenkaars brandt brengen de engelen deze speciale magie op u over.

De Magische Engelenkaars zal opbranden in engelenvleugels dat kan een enkele engelenvleugel zijn of een dubbele engelenvleugel.

Dit betekent dat de Engelenmagie voor u aan het werk is gegaan of voor u al aan het werk is geweest.

Afhankelijk van uw unieke energie is het ook mogelijk dat u wat anders aan de Magische Engelenkaars kunt zien, wanneer dit het geval is kunt u mij altijd bellen voor meer informatie.

Bij uw bestelling krijgt u van mij de beschrijving wat de tekens  op de kaars betekenen en hoe u de kaars kunt gaan gebruiken.

Nogmaals een Unieke Magische Engelenkaars met de hand gemaakt en op uw specifieke en unieke persoonlijkheid en energie gewijd. 

Lieve en warme groet, Paula Derksen Engelenmedium

Vanwege de bijzondere Magische Engelenkaars, de gemaakte kosten met betrekking tot magische rituelen, en de specifieke ets pen de wijding ben ik genoodzaakt hier een iets hogere prijs voor te vragen, de prijs voor de Magische Engelenkaars is €37,50 inclusief  21 % btw en de verzendkosten.

U heeft de mogelijkheid om de Magische Engelenkaars cadeau te geven of de Magische Engelenkaars voor iemand anders te kunnen branden, bijvoorbeeld ouders voor kinderen of voor iemand die het hard nodig heeft.